Bliv kandidat

Vigtigt, hvis du vil stille op som kandidat:

•  Du skal være fyldt 18 år og være myndig. (Du behøver ikke bo på Djursland eller være kunde i AquaDjurs)
•  Du må ikke arbejde for AquaDjurs eller sidde i Norddjurs Kommunes byråd.
•  Mindst 10 stemmeberettigede kunder i AquaDjurs skal indstille dig til valget. Få gerne et par ekstra underskrifter, da der kan være nogle på listen, der viser sig ikke at være stemmeberettigede. (Medlemmer af din husstand kan fx ikke være stiller). 
•  Du skal oprette en brugerprofil og opstille dig som kandidat via valgportalen. Her får du også mulighed for at lægge et billede ind og profilere dig selv over for vælgerne.
•  Sidste frist for at melde sig som kandidat og uploade alle de nødvendige informationer er 28. februar 2021.

De vigtigste links:
•   Opstil som kandidat via portalen
•   Valgregulativ

Valgkampen står du selv for
AquaDjurs offentliggør en liste over kandidaterne med navn og by den 1. marts 2021. Du kan præsentere dig selv og dine idéer på portalen, når du opretter dig som kandidat. Vælgerne kan se din præsentation i valgperioden. 

Du må ikke anvende AquaDjurs logo i din valgkamp.

Du afgør selv, hvordan du i øvrigt vil føre valgkamp. Selve valget foregår fra 8.-21. marts 2021.

De to kandidater, der opnår flest stemmer, indtræder i bestyrelsen efter generalforsamlingen i maj. Kandidater, der opnår 3. og 4. flest stemmer bliver automatisk suppleanter.

Yderligere info til interesserede kandidater:
Du er velkommen til at kontakte os pr telefon eller på valg@aquadjurs.dk, hvis du har spørgsmål. Hvis du ikke kan finde ud af at oprette dig som kandidat online, kan vi være behjælpelige. Ring til os på tlf.: 2469 4200 i åbningstiden.

Kundevalgte har samme indflydelse, ansvar og rettigheder som de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om BESTYRELSENS ARBEJDE.